VILKÅR FOR indsamling og brug af oplysninger

 

Velkommen til FCM app’en!

 

Hos FC MIDTJYLLAND A/S (”FCM” eller ”vi”) vil vi gerne skabe de bedste oplevelser for vores fans. Derfor har vi udviklet denne app. I gennem app’en for du mulighed for at modtage unikt indhold, som er skræddersyet til dig, og som gør det endnu sjovere for dig at være fan.

 

For at du som bruger af app’en får det bedste ud af den, og for at vi kan skabe det bedste indhold til dig, vil vi gerne have lov til, at vise og fremsende forskelligt materiale til dig, ligesom vi gerne vil have lov til, at indsamle en række oplysninger om dig.

 

I vilkårene beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores app. Vi beskriver også hvilket type materiale vi fremsender og dele med dig. Herudover beskriver vi dine valgmuligheder når vi indsamler og bruger dine oplysninger.

 

Når du acceptere vilkårene acceptere du, at du modtager markedsføringsmateriale fra FCM og, at FCM kan sende markedsføringsmateriale til dig på vegne af FCM’s partnere. Du kan se den nuværende liste over FCM’s partnere her, du acceptere også, at der løbende kan tilføjes nye partnere. Markedsføringsmaterialet kan omfatte produkter, serviceydelser, nyheder, konkurrencer mm. fra FCM eller FCM’s partnere.

 

Når du acceptere vilkårene giver du os lov til, at FCM må kontakte dig på e-mail og telefon og via app’en, og du giver FCM tilladelse til, at vi får adgang til og behandle oplysninger om din e-mailadresse, dit brugernavn, din fødselsdagsdato og dit postnummer samt øvrige oplysninger du løbende giver til os.

 

Hvem er vi

FC MIDTJYLLAND A/S

CVR-nr. 31576156

Kaj Zartowsvej 5

7400 Herning

Telefon: 96271040

E-mail: fcmidtjylland@fcm.dk

 

Oplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger som du giver til os

Vi har brug for en række oplysninger om dig, for at du kan blive oprettet som bruger i FCM app’en. Når du opretter dig som bruger i FCM app’en skal vi bruge følgende oplysninger om dig:

 

Når du har oprettet dig som bruger, vil du løbende modtage spørgsmål fra os i app’en, vi vil nemlig gerne lære dig endnu bedre at kende. Vi kan f.eks. stille dig spørgsmål om dit køn, dit telefonnummer, dine interesser, din købspræferencer mv. Det er helt frivilligt om du svare på spørgsmålene.

 

Oplysninger, som vi indsamler om dig

Vi kan selv indsamle en række oplysninger om hvordan du bruger vores app og det indhold som du får vist i app’en eller på e-mail, hvad du kigger på i app’en, hvilke søgninger du laver osv.

 

Når du modtager e-mail fra os, vil vores it-system indsamler anonymiseret oplysninger om brugen af det vi udsender – herunder om vores e-mails bliver åbnet, hvor lang tid e-mailen er åbent, om der klikkes på links, samt hvornår e-mailen slettes igen.

 

Du skal herudover være opmærksom på, at der kan være links i app’en eller i e-mail du modtager fra os, som henviser til vores eller en af FCM’s partneres hjemmeside. Benytter du dig af disse links accepterer du, at der på den pågældende hjemmeside kan blive anvendt cookies, det betyder, at vi eller FCM’s partnere kan indsamle yderligere oplysninger i overensstemmelse med den cookiepolitik der er tilgængelig på hjemmesiden.

 

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til

Vi bruger dit brugernavn til, at give dig hurtig adgang til dine oplysninger i app’en, og til at huske hvem du er, så du ikke skal angive det, hver gang du bruger app’en. Vi bruger også dit brugernavn til at vise personligt tilpasset indhold og oplysninger for dig, herunder eksempelvis annoncer og andre former for markedsføring fra FCM eller FCM’s partnere.

 

Vi bruger din e-mail adresse til at fremsende dig markedsføring om FCM eller FCM’s partnere. Vi kan endvidere bruge oplysningerne til at udsende orienterende e-mails omkring vores forretning eller om vores eller vores partneres virksomhed.

 

Du modtager alene markedsføring på sms hvis du har givet os dit telefonnummer.

Markedsføringen som du modtager fra os kan omhandle produkter, serviceydelser, nyheder, konkurrencer mm. fra FCM og FCM’s partner. Du kan se en lise over FCM’s partnere her. Vi får af og til nye partnere, og listen vil derfor blive opdateret løbende.

 

De øvrige oplysninger som vi indsamler om dig, bruger vi til at levere det rigtige indhold til dig, det kan f.eks. være reklame i app’en, på sms eller pr. e-mail. på vores app. Det gør vi for at det er muligt for os, at levere relevant indhold til dig.

 

 

Herudover bruger vi ikke dine oplysninger. Vi gør dog opmærksom på, at vi i anden sammenhæng kan have indsamlet de samme oplysninger, og at vi i sådanne tilfælde kan anvende dem til de formål, som de er indsamlet til i sådan anden sammenhæng.

 

De anonyme oplysninger, vi i øvrigt indsamler om din brug af app’en, bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse vores indhold. Oplysninger om brugen af app’en bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

 

Oplysningerne behandles fortroligt og sikkert

Behandling af dine oplysninger hos FCM

Vi opbevarer de indsamlede oplysninger fortroligt og sikkert.

 

Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

 

Videregivelse og behandling af dine oplysninger hos tredjeparter

FCM videregiver ikke dine personoplysninger til andre, medmindre du har givet udtrykkeligt samtykke til det.

 

På baggrund af de oplysninger, som vi har om vores brugere kan vi udarbejde målgruppe segmenter. Oplysninger om målgrupper kan videregives til FCM’s partnere, så vi kan levere indhold der passer til vores brugere.

 

Vi bruger Many Digital ApS til vores drift af FCM app’en. Many Digital får i den forbindelse adgang til personoplysninger om dig. Vi har sikret, at Many Digital er underlagt samme forpligtelse so os, og at de alene handler på vores instruks. Many Digital har desuden garanteret os, at alle oplysninger opbevares og behandles inden for EU.

 

I forbindelse med visse forretningstransaktioner, I tilfælde af fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, vil dine oplysninger kunne blive overført til et andet selskab. Hvis overførslen vil medføre en væsentlig ændring i brugen af ​​de oplysninger, vi har indsamlet eller modtaget om dig, vil du blive gjort opmærksom på dette.

Hvor ofte udsendes markedsføringsmateirale?

Vi udsender vores markedsføringsmateriale eller øvrige henvendelser, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle. Markedsføringsmaterialet kommer dermed ikke med faste intervaller, og det er forskelligt, hvor ofte vi vil udsende mails, sms mv. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores markedsføring ikke fylder hele din indbakke.

 

Ændring eller rettelse i dine Oplysninger

Du kan til enhver tid bede os om, at ændre eller rette i de oplysninger vi behandler om dig. Alle oplysninger kan du få ændret ved at kontakte vores kundeservice.

 

Afmeld yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid bede os stoppe med at fremsende dig markedsføringsmateriale via e-mail og sms. Markedsføringsmaterialet kan afmeldes ved at klikke på ”Afmeld” linket, som er indeholdt i hver mail og sms, som du modtager fra os. Markedsføringen kan også afmeldes fra vores app. Når markedsføringsmateriale frameldes, stopper vi med at fremsende markedsføringsmateriale mv på e-mail og sms, med mindre der er givet et andet samtykke til, at vi må henvende os.  

 

For at undgå annoncer i FCM app’en skal du slette app’en.

 

Hvor længe opbevarer vi de indsamlede oplysninger?

Vi opbevarer og behandler de indsamlede oplysninger lige så længe du er tilmeldt app’en. Hvis du sletter dig som bruger i app’en, vil vi opbevare dine oplysninger i en rimelig periode herefter, med henblik på backup og eventuelle retlige krav, herefter vil vi slette dine oplysninger.

 

Vi gør dog opmærksom på, at vi kan have oplysninger fra en anden sammenhæng også. Hvis vi har det, kan vi fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

 

Du har ret til indsigt og til at modsætte dig videre behandling

Du har ifølge persondatalovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis vi behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du også ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for videre behandling. Hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af vores app’en kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet.

 

Henvendelse omkring vores behandling af dine persondata kan ske på vores e-mail fcmidtjylland@fmc.dk.

 

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her.

 

Ændringer til denne fortrolighedspolitik og yderligere information

Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden, hvis det sker vil du blive oplyst herom i vores app.  Du vil i den forbindelse blive bedt om at acceptere de nye vilkår.

 

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik eller om FCM’s beskyttelse af personlige oplysninger i almindelighed, så er du meget velkommen til at kontakte os.